Lief het leven!

Afgelopen zondag werd ik gewekt als een heuse Doornroosje; met een kus en een ontbijtje op bed. Meer had ik niet nodig om de rest van de dag met een glimlach rond te lopen. Dat er nog een wandeling op het strand, cheesecake van Bagels & Beans en een huiskamerconcert van een vriendin op volgde deed daar natuurlijk geen afbreuk aan. Maar die ochtend voelde ik weer dat het de simpele geluksmomentjes zijn die het leven mooi maken!

Iedereen kent die geluksmomentjes. Een croissantje eten in de zon. Fietsen langs de grachten. Jouw imitatie van Michael Jackson als je denkt dat niemand kijkt. Een onverwachte knipoog van de bebaarde man die jouw take-away cappuccino maakt. Dan vergeet je alles om je heen en geniet je van precies dat ene moment waarin je leeft. En neem je je voor dat vaker te doen; genieten van de kleine dingen. Want zeg nou zelf: is het leven niet veel voller, kleurrijker, intenser, mooier en echter als je je hoofd even ophoudt met praten en je helemaal opgaat in het moment?

Elize Been van LoveLiveBags doet daar iets prachtigs mee. Zij maakt van jouw unieke lijst met geluksmomentjes, jouw ‘lovelist’, een heerlijke tas. Zodat je de unieke dingen die jou blij maken bij je draagt. En dat je steeds weer beseft; het is uiteindelijk zoiets simpels als een ontbijtje op bed en een zoen wat maakt dat je van het leven houdt.

Lief het leven!

Advertenties